Termelői kosár

„Tisztelt Partnerem!

A koronavírus terjedése miatt kialakult helyzet, a korlátozó illetve megelőző intézkedések miatt, az agrárszektor piaci lehetőségei beszűkültek, a piacok bezárása következtében a termelők részben vagy egészében elveszítették termékeik piacát.

A fenti negatív tendenciák megállítása és a piaci kereslet és kínálat összekapcsolása érdekében az Agrárminisztérium, a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat bevonásával egy internetes platform elindításával kívánja segíteni hosszútávon az értékesítést.

Az erre a célra kialakított felület a  https://www.termeloikosar.hu/ oldalon már elérhető!

Ezen az oldalon, az eladni szándékozó termelők jelentkezését várjuk, akik így a vásárlókkal kapcsolatba tudnak kerülni és értékesíteni tudják termékeiket.

A vásárlók térképen, illetve egy kifejezetten erre a célra kialakított tematikus felületen válogathatnak a termelők és a termékek között.

A platform használata teljesen ingyenes és az igényekhez igazítva, folyamatosan fejlesztjük.

Amennyiben Ön termék előállító, lehetősége van regisztrálni és termékkínálatát megjeleníteni a felületen.

Amennyiben ismeretségi körében vannak helyi termelők, kérem, juttassa el hozzájuk a fenti lehetőségről szóló információkat!
Bízunk benne, hogy a sikeresen létrejött kapcsolatok révén a beszűkült piaci helyzetben a termelők értékesítési nehézségei csökkenhetnek, a termelők növelhetik a vásárlóik körét, továbbá a kiskereskedelemben emelkedhet a helyi termékek aránya.Segítségét és közreműködését előre köszönöm!

Az esetlegesen felmerülő kérdésekkel kapcsolatban várom szíves megkeresését!

Jó egészséget kívánok!

Üdvözlettel:

Tóth Márta
MNVH Bács-Kiskun megyei területi felelős
Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft.”